Winkelwagen

Schoolmeubelen huren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar schoolmeubilair? Als school wilt u uw studenten of leerlingen natuurlijk een veilige omgeving bieden waar zij effectief en comfortabel les krijgen. Het is een uitdaging om praktische spullen te vinden die voor al uw leerlingen geschikt zijn én die binnen het gegeven budget, gekocht kunnen worden. Houd daarom rekening met de volgende punten:

  • Hoe oud zijn uw leerlingen? Kleuters hebben andere meubels nodig dan de bovenbouw. Dat is duidelijk. Echter, u hebt veel meer profijt van stoelen en bureaus, die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Zodoende hebt u de flexibiliteit om het meubilair te rouleren en flexibel in te zetten.

 

  • Kies voor kwaliteit; Als het om schoolmeubilair gaat raden wij u aan voor de beste kwaliteit te gaan. Duurzaam schoolmeubilair gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het meer betrouwbaar en kan het ongemakken voorkomen, wat je sneller hebt met goedkoper geprijsde en kwalitatief minderwaardige producten.

 

  • De juiste zithouding; Daarnaast adviseren wij ook rekening te houden worden met een ergonomisch verantwoorde zithouding. De zithouding zorgt ervoor dat studenten effectief en comfortabel kunnen werken zonder klachten. Denk ook aan het comfort van uw opleiders en leraren. Ook zij moeten een goede werkplek krijgen. Een direct gevolg is een minimaal ziekteverzuim en een optimale omgeving om kennis over te dragen.

 

  • Vrijwel alles is mogelijk; Als u bovenstaande tips in uw beslissing meeneemt kunt u de komende jaren optimaal genieten van schoolmeubilair waar u niet naar om hoeft te kijken. Desko kan u een enkel schoolbureau en bureaustoel leveren of een paar honderd stuks tegelijkertijd.

 

OOK KUNNEN WIJ U VOORZIEN VAN ACCESSOIRES ZOALS:

 

LIEVER SCHOOLMEUBILAIR KOPEN? KLIKT U DAN HIER

 

VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

Desko kan u een enkel schoolbureau en bureaustoel leveren of een paar honderd stuks tegelijkertijd. Ook voorzien wij u van accessoires zoals schoolborden, prullenbakken, opbergmogelijkheden etc. Bekijk in onze webshop alle mogelijkheden of neem contact met ons op!

 

 

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele schooltafel tot een veelvoud aan schoolstoelen of examenmeubilair. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van geschikt schoolmeubilair!

Contact met Desko