Winkelwagen
Mijn Offerte

KUSH+CO

Kush+Co vervaardigt design-georiënteerde zitmeubelen en tafels voor projectinrichtingen en behoren als middelgroot familiebedrijf tot de toonaangevende fabrikanten op dit gebied. Kusch+Co werd opgericht in 1939.

Al méér dan 200 internationale luchthavens hebben de banken van Kusch+Co uitgekozen om hun publieke ruimtes en terminals in te richten. Op het gebied van Airport Seating is Kush+Co uitgegroeid tot één van de wereldmarktleiders.

Berustend op deze visie ontwikkelen en vervaardigen zij kwalitatief hoogwaardig projectmeubilair, namelijk designstoelen en tafels, die aan de wensen van de internationale markt en aan de verwachtingen van klanten wereldwijd voldoen.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Kushco meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko