Bureaustoel

Desko heeft een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte bureaustoelen voor kantoorgebruik, de particulier en thuiswerker. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een of u een paar honderd stuks wilt kopen, een basis kleur of meloen groen, paars of geel. Van een gebruiksvriendelijke computer stoel en een designbureaustoel, tot een ergonomische bureaustoel voor een directiewerkplek. U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen, 72 verschillende kleuren, gebruikte stoelen of helemaal nieuw. Daarnaast voldoen onze stoelen aan verschillende normeringen zoals NPR, E1335 etc.

 

Bent u op zoek naar tweedehands bureaustoelen? Klikt u dan hier

 

Wanneer een nieuwe bureaustoel kopen?

Een bureaustoel of kantoorstoel koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de zeven jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een geschikte stoel is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

 

Advies nodig of direct bureaustoel kopen?

Desko kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via vijf eenvoudige stappen uw persoonlijke bureaustoel te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aangeven in ‘geavanceerd zoeken’. Daarnaast hebben wij 5 filialen in Nederland om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de bureaustoelen uit te proberen.

 

Eerst bureaustoel uitproberen of testen?


De bureaustoel of kantoorstoel eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat is prima. Wij bieden u graag een proefstoel aan. Lees hier meer over de voorwaarden.

 

 

 
  • Besparing 20%
Bureaustoel 807 ENB
399,00 320,43
   
  • Besparing 2%
Bureaustoel 807 NPR
406,98 399,00
   
 
 
  • Besparing 9%
Bureaustoel Herman Miller Aeron.
1.545,00 1.413,16
   
   
 
 
   
   
 
 
   
Aston chair
[Bel voor prijsopgave]
   
Catifa office chair
[Bel voor prijsopgave]
 
 
Catifa lounge chair
[Bel voor prijsopgave]
   
Catifa sensit chair
[Bel voor prijsopgave]
   
Bureaustoel Kinesit
[Bel voor prijsopgave]