Bureaustoel

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een bureaustoel of als u een paar honderd stuks bureaustoelen wilt kopen, een basis kleur of meloen groen, paars of geel. Desko heeft een uitgebreid assortiment nieuwe bureaustoelen voor kantoorgebruik, de particulier en thuiswerker.  U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen en 72 verschillende kleuren!

 

Bij Desko kunt u terecht voor vele A merken bureaustoelen, waaronder:

  • Klober
  • Aspa
  • Ahrend
  • Comforto
  • Bma axia
  • Herman miller
  • Vitra

Daarnaast voldoen onze stoelen aan verschillende normeringen zoals NPR, E1335, NEN etc.

Desko biedt u een groot assortiment nieuwe bureaustoelen, waaronder:

 

Wanneer een nieuwe bureaustoel kopen?

Een bureaustoel of kantoorstoel koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de zeven jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een geschikte stoel is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

 

Een proefstoel aanvragen?

Mocht u nieuwe bureaustoelen willen bestellen, dan kunnen wij voor u een proefstoel plaatsen zodat u het model kunt uitproberen alvorens u de stoelen wilt gaan bestellen. Voor mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of naar ‘proefstoel aanvragen’ gaan.

 

Bent u op zoek naar tweedehands bureaustoelen? Klikt u dan hier

 

 

Eerst bureaustoel uitproberen of testen?


De bureaustoel of kantoorstoel eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat is prima. Wij bieden u graag een proefstoel aan. Lees hier meer over de voorwaarden.

 

 

 

Advies gewenst? Doe de bureaustoel test!

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantoorstoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms! Wij helpen u graag met het vinden van een nieuwe bureaustoel!