Winkelwagen
Mijn Offerte

Ons gebruikte kantoormeubilair wordt goed gecontroleerd en indien goedgekeurd, voorzien van een Desko keurmerk sticker. Voordat een meubel een Desko keurmerk krijgt  dient het grondig gereinigd te zijn, compleet te zijn (inclusief sleutels en legborden) en goed werkende onderdelen en mechanieken te hebben. Het zitmeubilair wordt extra gecontroleerd op de bekleding, schuim in zit- en rugkussens, goed rollende wielen, de gaslift en de degelijkheid van de onderstellen. De kantoormeubelen worden pas verkocht als ze voorzien zijn van een Desko keurmerk en goed werkend zijn.

 

Garantietermijn

Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan voor de kwaliteit hiervan. Daarom geven wij de volgende standaard garantie:


- Nieuw meubilair:  5-10 jaar garantie
- Gebruikt meubilair: minimaal 1-4  jaar garantie
 

Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan, zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging.

 

Garantieprocedure

Al onze gebruikte kantoormeubelen worden zorgvuldig op kwaliteit en functionaliteit gecontroleerd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Zo weten we zeker dat u bij ons kwalitatief kantoormeubilair koopt waardoor u ook in de toekomst zonder zorgen van uw meubilair kunt genieten. Wij bieden u minimaal 1 tot 4 jaar garantie op al het gebruikte meubilair, op nieuw meubilair is dat minimal 5 jaar garantie.

Omschrijving garantie: Onder garantie valt het meubilair dat defect is geraakt waardoor het niet meer naar behoren functioneert. Indien de gebruiker onjuist gebruik heeft gemaakt van het product, dan vervalt de garantie.

Terugvallen op garantie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar reclamatie@desko.nl . U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

 

Nabestelgarantie

U heeft één en dezelfde lijn kantoormeubelen of u bent erg gehecht aan uw bureautafel, kast of bureaustoel. Het meubel of onderdeel gaat stuk en nu blijkt dat dit kantoormeubel niet meer na te bestellen is. Ontzettend vervelend! Dit begrijpen wij erg goed en daarom bieden wij de Nabestelgarantie. Deze garantie biedt u de zekerheid dat 5 jaar na aankoop, de meubels en onderdelen bestelbaar blijven. Dit geldt dus ook voor reserveonderdelen en verbruikgoederen.

Contact met Desko