Zadelkrukken

Desko biedt naast het grote assortiment tweedehands en nieuw zitmeubilair ook losse nieuwe zadelkrukken voor de verhuur aan. De sterke en mooi afgewerkte zadelkrukken hebben een stevige basis dankzij de robuuste sterpoot Alle zadelkrukken zijn doormiddel van een gasveer traploos instelbaar zodat de juiste zithoogte gegarandeerd is.

 

Ergonomische zadelkruk

Dankzij de zeer ergonomische vormgeving van de zadelzitting zit u in een natuurlijke werkhouding. Afknelling wordt effectief voorkomen waardoor u de zadelkruk lang en intensief kunt gebruiken.

 

Liever een zadelkruk kopen? Klikt u dan hier

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantoorstoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms! Wij helpen u graag met het vinden van een zadelkruk om te huren!

Geen producten in deze categorie