Werkplekken ombouwen

Nog werkende bureaus passen bij veel organisaties niet meer in de bedrijfsstrategie van nu. Sinds het introduceren van ‘het nieuwe (flex)werken’ wordt er door organisaties veelal geïnvesteerd in nieuwe Duo werkplekken en worden bureaus van nog goede kwaliteit afgeschreven.

Dat kan ook anders! Bijvoorbeeld van oude bureaus nieuwe verstelbare (62/86 cm) Duo werkplekken maken? In veel gevallen is men niet bekend met de voordelen en de mogelijkheden om de huidige werkplekken om te bouwen, zodat ze weer prima passen in ‘het nieuwe werken’, daarnaast scheelt het u een enorme investering als de werkplekken opnieuw gebruikt worden. Maar belangrijker nog is de impact op ons milieu door minimaal nieuwe grondstoffen te gebruiken en waarde te behouden in plaats van een hele nieuwe werkplek te kopen. Bij Desko ontzorgen wij u door u ten tijde van dit traject te voorzien van goede werkplekken, zodat u deze niet hoeft te missen.

WINST VOOR MILIEU: minder aanspreken van nieuw grondstoffen en minder CO2 uitstoot!

 

Voordelen

  • Een refurbished product is goedkoper dan nieuw
  • Door hergebruik minder co2
  • Technisch grondig gecontroleerd
  • Volledig schoongemaakt
  • Tijdelijke leenstoelen/ bureaus tijdens reparatie
  • Reparaties mogelijk op locatie
  • Nieuwe garantie
 

 

Maak een afspraak voor een Gratis adviesgesprek en bereken wat refurished meubilair uw bedrijf oplevert.

 

 

Herstofferen

Bureaustoelen hebben soms te maken slijtage en/of de kleur van de stof past niet meer bij uw organisatie. Wat dan, is deze stoel dan afgeschreven?

Lees meer

Werkplekken ombouwen

Nog werkende bureaus passen bij veel organisaties niet meer in de bedrijfsstrategie van nu. Sinds het introduceren van ‘het nieuwe (flex)werken.

Lees meer

Nieuw bureaublad

Bureaubladen hebben regelmatig te maken beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt, het frame verkeerd daarentegen vaak nog in prima staat.

Lees meer

Overspuiten frames of kasten

De frames van bureaus zijn vaak nog prima, maar hebben regelmatig te maken met beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt.

Lees meer

Kasten ombouwen

Door digitalisering is er steeds meer papierwerk op onze desktop komen te staan, kasten staan leeg en hebben daardoor geen functie meer.

Lees meer
 

Onze projecten

 

MVO

 

BAM

 

ZELFSTROOM

 
Persoonlijk contact Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of dienst? Onze showroom in Amsterdam is
van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur geopend.


Ook staat ons team telefonisch, per chat of via WhatsApp graag voor u klaar!