Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 01-04-2016 Werken aan een bowling tafel?

Het zevende ontwerp van de Circulair Design Award 2016 powered by Desko.

Naam van ontwerp: Bowling tafel

Naam ontwerper: Césare Peeren | Superuse Studios

 

 

Omschrijving van het circulaire innovatieve karakter van het ontwerp:

In dit project wordt een kantoor voorzien van een vloer gemaakt van afgeschreven bureaubladen uit de jaren 80, die door zandstralen worden geupcycled tot een hedendaagse en decoratieve vloer met het logo van het bedrijf als basis. Op de vloer staat monumentaal meubilair gemaakt van een 30 jaar oude bowlingbaan. Erboven hangt een plafond gemaakt van een typisch 80's akoestisch materiaal uit een van de duizenden leegstaande kantoren van Nederland. Hier ontstaat een volledig nieuwe sfeer waarin de tachtiger jaren letterlijk op hun kop worden gezet.

Gebruik grondstoffen/reststromen: 50 m2 bowlingbaan, 120 m2 restpartij Trespa, 20 lampen

De ontwerpen van dichtbij bekijken? Binnenkort zijn alle genomineerde ontwerpen van de Circulair Design Award 2016 te zien op de ‘Circular Expo’ op the Valley in Hoofddorp. Dit is de eerste fysieke plek waar de ‘best practices’ uit Nederland op het gebied van de circulaire economie worden geëxposeerd!

De genomineerde zijn: ‪Cleo de Brabander, ‪Danny Verdonk, ‪Césare Peeren, ‪Anton Teeuw , ‪Dennis Teeuw, Lucia van der Lee, ‪Suzanne Plasmeijer, Paulien Kingma, Don Hoppenbrouwer, Cees Cornielje en Rob Jansen