Circle economy

Desko geeft bestaand kantoormeubilair een nieuw en inspirerend verhaal

 

Jaarlijks wordt voor meer dan één miljard euro aan ‘oude’ kantoorinrichtingen weggedaan. Huppakee. Nog niet één procent van al die spullen worden hergebruikt.

 

 

 

Desko is op grote schaal bezig een einde te maken aan die gewoonte om altijd maar – soms gedachtenloos – nieuw te kopen.

De kantoorinrichter geeft (uw) kantoormeubilair een tweede leven. Nieuw schuim voor stoelen, nieuwe stoffering, ontlakken en opnieuw lakken, nieuwe werkbladen, onderstellen spuiten en uiteraard zorgen dat alles functioneert als nieuw.

 

Dit is wat ze noemen de circulaire economie in optima forma.

U heeft met Desko in huis uw bezoekers, klanten en eigen personeel een verhaal te vertellen, over 'Het nieuwe werken'. Over hoe u pure duurzaamheid heeft weten te koppelen aan goedkoop inkopen (Voor minder dan de helft van de nieuwprijs).

Ondernemers die meedoen aan deze circulaire economie, hebben niet alleen een kostenvoordeel, ze krijgen ook een hogere gunfactor.

Desko is Nederlands grootste specialist in tweedehands kantoormeubelen en bureaustoelen, maar ook in tweedehands kantoorkasten en werkplekken.

Daarnaast heeft Desko een grote verhuurtak (Decorum). Deze verhuurtak zorgt voor een continue aanlevering van eenmalige verhuurde kantoormeubelen die vaak nog in perfecte staat zijn. Ook worden zeer regelmatig grote partijen opgekocht.

Desko heeft zo het grootste aanbod tweedehands kantoormeubelen van Nederland. U kunt ze in één van de showrooms bekijken.

 

Bekijk de filmpjes en oordeel zelf.

 

Michael Kuiper

Geen producten in deze categorie