Circulair inrichten

Circulair inrichten

Wanneer u als bedrijf kiest voor het circulair inrichten van uw kantoor maakt u een keuze die duurzaam en voordelig is. Door uw huidige kantoormeubelen opnieuw te gebruiken, hoeft u minder nieuwe meubels aan te schaffen en bespaart u al snel duizenden euro’s. Desko is al vele jaren koploper op het gebied van circulair inrichten van kantoren, waardoor u bij ons de keuze heeft uit een uitgebreid aanbod circulaire meubels. Bekijk direct onze tweedehands kantoormeubelen of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Opkopen kantoormeubelen

Opkopen kantoormeubelen

We kopen uw complete kantoorinrichting op, waarna onze meubelmakers de meubels opknappen. Hierdoor gaan ze weer vele jaren mee.

Waardescan kantoormeubilair

Waardescan kantoormeubilair

Uw kantoor opnieuw inrichten? Wij komen vrijblijvend langs om te controleren welke meubelen u kunt hergebruiken.

Tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen

Door uw kantoor in te richten met tweedehands kantoormeubelen, maakt u een duurzame keuze die ook nog eens aantrekkelijk is voor uw portemonnee.

Ontvang inruilvoordeel!

Ontvang inruilvoordeel!

Wanneer u uw oude bureaustoel inlevert, kunt u hier geld voor ontvangen. Stuur ons een foto van de stoel en hoor direct hoeveel uw stoel waard is!

 
 

De nieuwe economie

Bij Desko zijn we een groot voorstander van het hergebruiken van kantoormeubelen en veel van onze diensten zijn dan ook toegespitst op het verslaan van de afvalberg. In onderstaand filmpje lichten we graag toe hoe we de concepten van de circulaire economie verwerken in onze projectinrichting.

 

Circulaire projecten van Desko

 
 

De mensen van Desko

We zijn trots op ons team bestaande uit ervaren architecten, meubelontwerpers, meubelmakers, vormgevers, monteurs, stylisten, tekenaars en grafisch vormgevers. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, presenteren we u een helder en compleet plan waarin we u meenemen in de mogelijkheden die uw huidige of toekomstige kantoorruimte biedt.

Het team van Desko Kantoormeubelen

Desko is al meer dan 21 jaar leverancier van duurzame kantoorinrichtingen en onze specialisten voorzien u graag van advies over het duurzaam inrichten van uw kantoor!

Contact opnemen

Ons circulaire interieurconcept

Met het innovatieve circulaire interieurconcept van Desko verlengen we de levensduur van kantoormeubelen tot wel 21 jaar. Doordat u in ons assortiment uitsluitend kantoormeubelen vindt van kwaliteitsmerken als Ahrend, Herman Miller en Gispen zijn de meubelen na een eerste levenscyclus nog lang niet versleten. Na gebruik door de eerste klant kopen we de meubels op en herstellen we deze, zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Hierna kunnen de refurbished kantoormeubelen gebruikt worden voor een tweede of zelfs derde levenscyclus.

Snel uw voordeel berekenen

Door uw oude kantoormeubelen opnieuw te gebruiken, bespaart u bij het inrichten van uw kantoor al snel vele duizenden euro’s. Wilt u snel weten hoeveel het hergebruiken van uw kantoormeubelen oplevert? Vul via onderstaand formulier informatie in over het aantal meubelen dat u hergebruikt en ontvang een overzicht van de kosten die u bespaart!

Bereken uw voordeel


Bestel het e-book Circulair Inrichten

Wanneer u als bedrijf kiest voor circulair inrichten, is het cruciaal dat deze keuze niet alleen duurzaam is, maar ook geld opbrengt. In het e-book Circulair Inrichten van Desko lichten we de vijf stappen van ons circulaire stappenplan toe.

Download e-book Circulair Inrichten