Inspiratie zithoek 2

MWFZITHOEK2
[Bel voor prijsopgave]
Beschikbaarheid: 1 items
Voordelen

De maand juli 6% extra korting op het gehele assortiment ! Gebruik code #zomerzes

Mewaf Metrix 4 Lounge is het antwoord op de vraag van moderne kantoormedewerkers die op een en dezelfde plaats semi-geconcentreerd willen werken, samenwerken en overleggen. Ook in een kantoorlandschap biedt de loungewerkplek een oplossing voor visuele en akoestische privacy. De Twincorner lounge biedt een beter alternatief voor vergaderkamers en managementrooms.

De tafel is elektronisch in de hoogte regelbaar en het blad kan men in een of twee richten verschuiven. Ook de stoelen zijn (optioneel) volledig aanpasbaar zodat iedereen in de ergonomisch optimale positie kan werken.

Mewaf Metrix 4 Lounge is ook, net als het gehele Metrix gamma, modulair aanpasbaar zodat verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Single Lounge, Corner Lounge, Face2Face Lounge, Twincorner Lounge, Divana, het is maar een greep uit de mogelijkheden. De Face2Face is met zijn open setting ideaal als teamwerkplek. De Corner Lounge wordt vooral voor communicatie met collegas of individueel semigeconcentreerd werken gebruikt. Deze lounge is ook uitermate geschikt om uw bezoekers te ontvangen. De Single Lounge is een open werkplek die in de juiste positie de optimale ondersteuning is voor kortstondige raadplegingen van collegas of individueel semigeconcentreerd werk.

Garantie in maanden:
60
Merk:
Mewaf
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:

Bezoek onze showroom:

Gerelateerde producten
 • Gratis
  verzending
 • Eigen showroom
  in Amsterdam
 • Garantietermijn
  1 tot 5 jaar
 • Snelle
  levering
 • Kantoorinrichter
  sinds 1952