Desko shopDesko shop

Bestel uw nieuwe of tweedehands kantoormeubelen gemakkelijk en snel in de webshop van Desko. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe kantoorinrichting of naar slechts één bureaustoel: in het grote assortiment van Desko vindt u altijd een product dat op uw wensen aansluit. De bureaus, vergadertafels en bureaustoelen zijn uitsluitend van kwaliteitsmerken als Ahrend, Herman Miller en Drentea en gaan jarenlang mee.

Kantoormeubelen kopen bij Desko

Met de volgende vijf stappen bestelt u eenvoudig nieuwe of tweedehands kantoormeubelen in de webshop van Desko:

  1. Klik op de categorie van uw keuze en selecteer vervolgens het product dat u wilt bestellen.
  2. Geef eventueel aan welke afmeting en kleur uw voorkeur heeft.
  3. Klik op ‘Bestellen’. Controleer uw besteloverzicht en ga door naar de volgende stap door op ‘Doorgaan met bestellen’ te klikken.
  4. Log in of bestel zonder account.
  5. Selecteer een betaalmethode, ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op ‘Bestelling afronden’. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, zetten we het verzendproces in werking.

De voordelen van bestellen bij Desko

Door uw nieuwe of tweedehands kantoormeubelen bij Desko te kopen, geniet u de volgende voordelen:

Over Desko

Bij Desko Kantoormeubelen kunnen bedrijven en particulieren kantoormeubelen kopen. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring met projectinrichting. Bij ons werken onder andere architecten, ontwerpers en circulaire adviseurs en hierdoor kunnen we uw project van a tot z managen. Vraag vandaag nog een gratis interieurplan aan en u ontvangt binnen een week een 2D-interieurplan en werkplekadvies. Ga naar onze projectenpagina om u een beeld te vormen van de mogelijkheden.

Showrooms van Desko

U vindt ons in Amsterdam. Kom langs voor deskundig en vrijblijvend advies van onze experts!

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

T: 020 480 1020
E: info@desko.nl

Contact opnemen met Desko

Wilt u meer weten over het kopen van kantoormeubelen bij Desko of wilt u weten of een specifiek artikel op voorraad is? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 020 480 1020 of stuur ons een bericht door te mailen naar info@desko.nl.