Projectmanagement

Hoe zou u uw kantoor omschrijven? Inspirerend of juist het tegenovergestelde? De meeste kantoren vallen in de laatste categorie en dit is een gemiste kans. Een inspirerende werkomgeving verhoogd productiviteit, verlaagd het ziekteverzuim, geeft de werknemers een bedrijf om trots op te zijn en beïnvloed het bedrag wat uiteindelijk onderaan de streep komt te staan.

 

Onafhankelijke projectinrichter

Desko is 60 jaar een onafhankelijke partij voor uw interieur- en projectinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, hierdoor kunnen wij een bijzonder groot en afwisselend assortiment aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, milieuvriendelijke en productie verhogende werkruimtes, variërend van ontvangsthal, kantine tot vergaderruimte en van directiewerkplek tot Het Nieuwe Werken.

 

Hoe ziet uw ideale werkomgeving eruit?

Ieder bedrijf is uniek en dat willen wij graag zo houden. Wij inventariseren uw wensen, de bedrijfscultuur, normen en waarden en vertalen dit alles in een authentiek ontwerp voor uw bedrijfsruimte. U bepaald wat belangrijk is en wij denken met u mee. Het resultaat biedt oplossing voor uw behoefte van vandaag en morgen..

 

Wij verzorgen alles

Ideeën, 3D tekeningen, planning, contracten, monteren van de meubels en vloeren en afstijlen met accessoires. Van begin tot eind; wij nemen het gehele project uit handen en u hoeft helemaal niets te doen. Één van onze medewerkers zal het traject zorgvuldig begeleiden en u zoveel betrekken als u wilt.

 

Op tijd, binnen budget.. zoals het hoort!

Het is onze taak om van tevoren afspraken te maken en de verwachtingen met u te communiceren. Met ieder groot of juist kleiner budget boeken wij verrassende resultaten. Flexibiliteit, zowel gebruikt als nieuw assortiment en een professionele aanpak is waar wij voor staan. Ons team levert alleen ruimtes op zoals overeengekomen en wanneer alles naar wens is.

 

Interesse?

Heeft u ook een werkruimte die (opnieuw) ingericht moet worden? Of heeft u een nieuwe werkruimte waarbij u graag advies wilt? Desko neemt graag de mogelijkheden met u door. En in tegenstelling tot vele andere partijen is dezeservice gratis! Neem contact op met één van onze medewerkers 020 - 480 10 20 of per e-mail [email protected] Desko, uw specialist op het gebied van projectmanagement bij kantoorinrichting, projectinrichting en schoolinrichting.

Geen producten in deze categorie