Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 22-09-2017 Wat wij doen in het weekend?

 

Door de onze jarenlange ervaring en expertise in projectinrichting, zijn wij in staat adequaat te kunnen handelen. Een mooi voorbeeld hiervan is de verhuizing van Media gigant Spotzer. Desko verhuisde het bedrijf Spotzer in een tijdsbestek van een weekend van het charmante kantoor in het historische Amsterdam Oud Zuid naar het INIT-gebouw in de richting van Amsterdam Oost. Omgeven door andere hooggeplaatste Nederlandse mediabedrijven, waaronder De Persgroep, omvat de nieuwe ruimte twee keer de hoeveelheid ruimte en vergaderruimten voor het groeiende team van Spotzer.

Desko zorgde in dit traject niet alleen voor de verhuizing maar ontzorgde de organisatie met een totaal oplossing in de vorm van een gestructureerd plan van aanpak van deze 24 uurs verhuizing, de herinrichting van de huidige 120 werkplekken, uitgebreid naar 180 duurzame lease werkplekken inclusief alle ICT oplossingen. De wens van de Spotzer was duidelijk; Het volledige team moest maandagmorgen kunnen werken op de nieuwe locatie en weer in de in lucht te zijn.

Dienstverlening staat bij Desko hoog in het vaandel. Het gaat verder dan het maken van een interieuradvies en het verkopen van kantoormeubelen. Desko ontzorgt organisaties van A tot Z met een volledig plan van aanpak bij Projectinrichting met een multidisciplinaire benadering. Onze projectmanagers houden de klant tijdens het traject op de hoogte, of het nu gaat over het maken van een plan van aanpak, het maken van een verhuisplan inclusief allerlei complexe ICT oplossingen, het maken van 3D tekeningen en moodboards, of het volledig (duurzaam) herinrichten van de werkvloer,  ze staan voor u klaar. In ons multidisciplinair team werken wij met veel specialisten op hun vakgebied samen om tot het beste eindresultaat te komen.