Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 05-07-2018 Wat is er nu fijner dan wandelen terwijl u gewoon aan het werk bent?

 

Zit u nu? Waarschijnlijk wel. De meeste mensen zitten gemiddeld 7 uur per dag achter hun bureau op het werk. Rijden vervolgens met de auto naar huis en ploffen ´s avonds op de bank. Deze zittende levensstijl is slecht voor de gezondheid.

Dus ga meer bewegen tijdens de werkzaamheden! Met 1 uur per dag wandelen of fietsen achter uw bureau bevordert u al de gezondheid, verbrandt u calorieën en het geeft u meer energie.

Bij Desko bieden wij een uitgebreid assortiment van actief meubilair, waaronder de nieuwe Treadmill Desk waarbij u kan wandelen tijdens uw werkzaamheden. Deze nieuwe gezonde werkplek is zo ontworpen dat hij geplaatst kan worden in elke kantoorruimte of gewoon bij u thuis.

De Treadmill Desk is eenvoudig handmatig in hoogte aan te passen van 104cm tot 140cm zodat u de juiste ergonomische positie kunt instellen. Met een werkblad van 96cm breed biedt dit bureau genoeg werkruimte. En de polssteun verschaft u comfort en zorgt dat u tijdens het lopen gecentreerd op de loopband staat. Dankzij het gepatenteerde interne kabel systeem zijn alle kabels weggewerkt voor het zicht en de veiligheid van u en uw personeel.

 

Speciaal ontworpen voor kantoorgebruik

De kwalitatief hoogwaardige en design loopband met desk zijn speciaal ontworpen voor gebruik op het kantoor. De loopband is daarom fluisterstil waardoor de gebruiker en uiteraard collega's geen overlast zullen hebben en het de productiviteit alleen maar positief zal beïnvloeden. De loopband is mede geruisloos door de hoge kwaliteit die geluid en vibratie doet onderdrukken. Door het slimme ontwerp past het bureau in vrijwel elke kantoorruimte.

 

Een gratis proefplaatsing?
Probeer nu de Treadmill Desk 14 dagen uit en ervaar de voordelen!
Bel voor informatie 020 480 10 20 of stuur een mail naar info@desko.nl