Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-09-2013 WAjongers

Het UWV heeft haar doelstelling bekend gemaakt: in 2015 willen zij 10.000 werkplekken voor WAjongers hebben gerealiseerd. Ze zijn inmiddels een flink eind op de goede weg, want dit jaar kregen ruim 4.300 WAjongers een leuke nieuwe uitdaging. Volgens hen is de reden dat steeds meer bedrijven de kansen en mogelijkheden van WAjongers herkennen.

 

Hierin kunnen wij ons als Desko helemaal in vinden. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk te ondernemen. Natuurlijk roept iedereen dat, maar wij dragen dit actief uit waardoor wij onder andere nu al enkele jaren samenwerken met het UWV om WAjongers een passende werkplek binnen ons bedrijf te bieden.

 

Met succes, inmiddels hebben wij 10 WAjongers aan het werk. De jongeren kunnen hier aan de slag, doorgroeien en verschillende posities bekleden. Doordat je hen het vertrouwen geeft dat ze nuttig en een aanvulling zijn op het team, krijg je zeer gemotiveerde en hardwerkende collega’s. Ondanks hun (lichte) handicap dragen ze enorm veel bij en kunnen wij het andere bedrijven alleen maar adviseren om ook WAjongers in dienst te nemen!

 

Bron: http://uwv.m5.mailplus.nl/archief/mailing-296932.html