Voordelen gebruikt meubilair

Er zijn een heleboel redenen om voor gebruikt kantoormeubilair te kiezen. Een aantal feiten op een rij:

Als nieuw
Gebruikte kantoormeubelen zijn bij Desko amper van nieuw te onderscheiden. Hoe dat kan?! Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Deze worden gerepareerd, opnieuw gestoffeerd, grondig schoongemaakt en gecontroleerd alvorens we het aan u verkopen.

 Prijs
U bespaart veel geld met het kopen van gebruikt kantoormeubilair. Gebruikt meubilair is een stuk goedkoper, terwijl de kwaliteit hetzelfde is en de producten in nieuwe staat verkeren. Goede deal toch?!

Garantie
Wij staan voor de kwaliteit van ons gebruikte kantoormeubilair. Daarom geven wij maar liefst 48 maanden, of wel 4 jaar garantie, op onze gebruikte kantoormeubelen.                                                                                                                    

Grote aantallen
Gebruikt meubilair is ook interessant voor de grote afnemer. Wij hebben grote aantallen op voorraad, waardoor wij ook meer dan 100 producten per bestelling direct kunnen leveren.

Na leverbaar
De meeste van onze modellen zijn gegarandeerd de komende 5 jaar na leverbaar. Deze artikelen worden met een icoontje aangegeven.

Maatschappelijk verantwoord
Een gebruikte kantoormeubel kopen is een heel duurzame keuze. Meubels krijgen een extra levenscyclus. En dat betekent minder vervuiling, energiekosten, meer gerecyclede materialen, etc. Of terwijl een beter maatschappelijk verantwoorde keuze!

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case