Spoon Table - Kartell

sptable
1.210,00
(1.464,10 incl. btw)
Beschikbaarheid: 10 items
1-5 werkdagen
+
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijk
Voordelen

De maand juli 6% extra korting op het nieuwe assortiment ! Gebruik code #zomerzes

Nog een topontwerp van Kartell: De Italiaanse ontwerper Antonio Citterio creëerde met de Spoon Chair bureaustoel een innovatie die een maximum aan comfort biedt en simpelweg oogstrelend is. De elegante zitschaal met mat oppervlak is uit één stuk gegoten en ziet er van alle kanten perfect uit.

 

De Spoon Table van Kartell is een veelzijdige werktafel, die in de eerste plaats bijzonder licht is. Het werkblad van 15 mm dik, hoogwaardig gelamineerd honingraat-aluminium en de in een handomdraai zonder gereedschappen inklapbare voet van robuust techno polymeer maken van de Spoon Table een handige werktafel. Prima geschikt voor het kantoor en voor bespreking- en scholingsruimtes waar flexibiliteit en design vereist zijn. Bij de Spoon Table kunt u kiezen uit twee kleuren. Zowel de Spoon Chair als de Spoon Table zijn heel geschikt als kantoor- en conferentie meubelen. Samen vormen Citterio's bureaustoel en werktafel een sterk team voor flexibel in te richten werk- en besprekingsruimtes.

 

Dat ondernemingslust, technische kennis en topkwaliteit een geslaagde combinatie kunnen opleveren, wordt aangetoond in tal van duur tests. Dit vormt samen met de nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers de basis voor het succes van de producten van Kartell.

 

De tafel is is drie verschillende afmetingen verkrijgbaar en in drie kleurcombinaties.

 

Gewicht:
18 - 22
Levertijd:
1-5 werkdagen
Garantie in maanden:
60
Conditie:
Nieuw
Naleverheidsgarantie:
Breedte:
140
Diepte:
74
Hoogte:
72

Bezoek onze showroom:

Gerelateerde producten
 • Gratis
  verzending
 • Eigen showroom
  in Amsterdam
 • Garantietermijn
  1 tot 5 jaar
 • Snelle
  levering
 • Kantoorinrichter
  sinds 1952