Van Esch specialiseert zich op het gebied van garderobesystemen en entree-accessoires. Het assortiment en design is geïnspireerd door drie pijlers: Ontvangen, Presenteren en Opbergen. De garderobe is het visitekaartje van je huis of je bedrijf en moet er als zodanig dus ook netjes en stijlvol uitzien.

Het assortiment van Van Esch is een brede collectie aan producten die in de garderobe thuishoren. Denk hierbij aan garderobe rekken, kapstokken, brochurestandaards, paraplubakken, klokken en diverse andere producten om uw garderobe helemaal mee in te richten.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Van Esch meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar [email protected] . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Geen producten in deze categorie