Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 22-05-2018 Vacature receptioniste Desko

vacature receptioniste

Je bent een representatief en spontaan persoon, communicatief vaardig en niet snel uit het veld geslagen. Je neemt initiatief en je kunt goed prioriteiten stellen. Je werkt netjes en gedisciplineerd en je bent tegelijkertijd flexibel en makkelijk aanspreekbaar.

Tot jouw profiel behoren de volgende taken die je zelfstandig beheert en oppakt;

 • Telefoon- & postbehandeling

 • Beheer algemene mailbox

 • Ontvangst van onze relaties

 • Bewaken van een verzorgde entree / receptie

 • Het verzorgen van een warm welkom voor de nieuwe collega's

 • Het verzorgen van cadeautjes en kaartjes voor relaties

 • Algemene ondersteuning van secretariaat en directie

  Passende ervaring en opleiding zijn een pré, geen vereiste. Je niveau is minimaal MBO 4. De ideale kandidaat is in het bezit van rijbewijs B.

  Je werkt veel met de Office pakketten, beheersing hiervan is een minimale vereiste.

  Wil jij deze uitdaging aangaan? Stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van je motivatie en CV,

  Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd

  Desko biedt

Werken bij Desko betekent deel uitmaken van een gedreven team waarbinnen een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken wordt gevraagd. Desko heeft een open bedrijfscultuur, korte lijnen en een informele sfeer. We zijn gefocust op de toekomst, nieuwe kansen en mogelijkheden. Door de grote van het bedrijf draagt iedereen veel verantwoordelijkheid bij het afhandelen van opdrachten. Je bent zeker geen nummer binnen ons team, maar juist van essentieel belang. Wij vragen daarom van iedere werknemer betrokkenheid en inzet. Daar tegenover staat een leuke baan, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. 

 

Over Desko Circulaire kantoorinrichters


Desko staat al ruim 60 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van Duurzame kantoorinrichting, vloerbedekking en (school)meubilair, zowel nieuw als gebruikt. Vanuit het hoofddistributiecentrum in Amsterdam vinden dagelijks vele verkoopopdrachten hun weg naar de professionele markten van o.a. projectinrichting, architecten, multinationals en vele andere zakelijke eindgebruikers.

 

Enthousiast geworden?
Stuur dan per e-mail je CV en motivatiebrief. Heb je nog een vraag of wil je meer weten? Bel dan naar 020 – 480 1020 en vraag naar Wouter van der Voorst