Winkelwagen

Tweedehands zit sta bureau's


Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zit-sta burea's beginnen steeds populairder te worden en zit-sta bureaus zijn een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Het idee achter de zit-sta bureaus is dat u afwisselt tussen zitten en staan. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan staand werken in combinatie met een sta hulp..Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’.

VOORDELEN STA ZIT BUREAUS

  • Het afwisselen van uw werkhouding heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn.
  • Het is goed om ongeveer 20%-40% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert.
  • Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, RSI, etc.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE ZIT-STA WERKPLEK? KLIKT U DAN HIER

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud hiervan. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Op zoek naar de juiste zit-sta werkplek.

Contact met Desko