Tweedehands zadelkrukken

Desko biedt naast het grote assortiment tweedehands zitmeubilair ook losse tweedehands zadelkrukken aan. De sterke en mooi afgewerkte zadelkrukken hebben een stevige basis dankzij de robuuste sterpoot Alle zadelkrukken zijn doormiddel van een gasveer traploos instelbaar zodat de juiste zithoogte gegarandeerd is.

 

Ergonomische zadelkruk

Dankzij de zeer ergonomische vormgeving van de zadelzitting zit u in een natuurlijke werkhouding. Afknelling wordt effectief voorkomen waardoor u de zadelkruk lang en intensief kunt gebruiken.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe zadelkruk? Klikt u dan hier

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantoorstoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms!

Geen producten in deze categorie