Tweedehands werk- en industriestoelen

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Uw werkplaats inrichten met geschikt meubilair? Desko biedt u een ruim assortiment gebruikte werkstoelen en industriestoelen. Deze stoelen hebben als belangrijkste functie dat ze stevig en stabiel zijn en goede ondersteuning bieden tijdens de werkzaamheden. Het uiterlijk van deze stoelen is meestal van minder groot belang.

De werkplaatskrukken of -stoelen worden gekenmerkt door eenvoud en functionaliteit. Bovendien zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit materialen voor stevigheid en stabiliteit. Wij bieden verschillende modellen, bijvoorbeeld met of zonder rugsteun en voetenrust.

 

Bent u op zoek naar nieuwe werkstoelen of industriestoelen? Klikt u dan hier

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantoorstoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms!

224,00 (271,04 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkGiroflex ConditieGebruikt Armleuning
134,00 (162,14 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt Kleurzwart
Bestsellers