Tweedehands kantinemeubilair

Tweedehands kantinemeubilair kopen bij Desko

In bedrijven en scholen is de kantine de plek om even rustig te eten. Werknemers en studenten komen tot rust, waardoor iedereen weer fris verder gaat met de rest van de dag. Bij Desko vindt u tweedehands kantinemeubilair waarmee u in een handomdraai een gezellige en praktische kantine creëert. Bij Desko zijn we een groot voorstander van het hergebruiken van meubilair en onze circulaire experts voorzien u dan ook graag van advies over het circulair inrichten van uw kantine.   

Kantinestoelen en kantinetafels

In ons uitgebreide assortiment vindt u gebruikte kantinestoelen en -tafels in verschillende kleuren, uitvoeringen en afmetingen. Het kantinemeubilair is makkelijk te reinigen en gaat met gemak vele jaren mee. 

Tweedehands schoolkantinemeubilair

Doordat wij uitsluitend stoelen en tafels van kwaliteitsmerken als Swan, TOOtheZoo en Hay verkopen, weet u zeker dat de meubels tegen een stootje kunnen. De stoelen en tafels zijn eenvoudig schoon te maken en gemaakt van stevige en slijtvaste materialen.

Pool-, tennis- en voetbaltafels

In een echte kantine mag een pooltafel, tennistafel of voetbaltafel natuurlijk niet ontbreken! Wanneer uw werknemers een groot deel van de dag zittend doorbrengen, is een kantine met een speeltafel de ideale plek om mentaal én fysiek te ontspannen. Via onderstaande links gaat u direct naar onze:

Offerte aanvragen

Wilt u meerdere tweedehands kantinestoelen en kantinetafels in een keer bestellen? Via onze offertepagina vraagt u gemakkelijk en snel een offerte aan. U heeft hierbij de keuze tussen:

  • Snelle offerteaanvraag: u geeft in een paar zinnen globaal aan wat uw wensen zijn. Invullen duurt ongeveer één minuut.
  • Offerte stappenplan: aan de hand van zes stappen geeft u specifieker aan wat uw wensen zijn. De invultijd van deze offerteaanvraag bedraagt ongeveer twee tot vijf minuten.

U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag.

Korte levertijden en gratis bezorgd

Wanneer u tweedehands kantoormeubilair bij Desko koopt, profiteert u van de volgende voordelen:

  • We komen uw bestelling gratis bezorgen
  • Kantinemeubilair van kwaliteitsmerken als Swan, TOOtheZoo en Hay
  • Meubels uit onze eigen voorraad leveren we binnen 24 uur

Kom bij ons langs!

In onze showrooms in Amsterdam, Vianen en Eindhoven voorzien onze ervaren verkoopadviseurs u graag van advies onder het genot van een kopje koffie of thee.

Desko Kantoormeubelen Vianen
Stuartweg 27
4131 NH Vianen

T: 0347 375 727
E: [email protected]

Desko Kantoormeubelen Eindhoven
Hurksestraat 42-04
5652 AL Eindhoven

T: 040 218 0550
E: [email protected]

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam

T: 020 480 1020
E: [email protected]

Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden van onze showrooms.  

Klantenservice van Desko

Heeft u een vraag over een van onze kantinestoelen of -tafels of wilt u meer weten over onze bestel- en levervoorwaarden? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op via 020 480 1020 of stuur ons een bericht door te mailen naar [email protected]. We denken graag met u mee!

Geen producten in deze categorie