Turnkey Kantoorinrichting

Desko laatste tweets

 

Turnkey Kantoorinrichting

Desko neemt uw projectinrichting uit handen

 

Als marktleider op het gebied van kantoorinrichting weten wij hoe we een kantoor op de meest efficiënte manier moeten inrichten. Wij maken op basis van uw wensen een ontwerp voor de inrichting en zorgen vervolgens voor een perfecte realisatie. Door ons uitgebreide assortiment met meer dan 1000 producten van vloeren tot bureaustoelen en speciaal meubilair, kunt u voor elke inrichtingsvraag bij ons terecht. Tijdens de projectinrichting houden wij ook rekening met de ergonomie, zodat de gezondheid en de productiviteit van de werknemers wordt bevorderd. Zo creëren wij voor u een prettige werkomgeving waar u efficiënt kunt werken.

 

Een totaalpakket: van vloerbedekking tot elektriciteit

De expertise van Desko gaat verder dan meubilair en interieur- design. Bij een verbouwing of nieuwbouw van uw ruimte kunnen we vrijwel alles uit uw handen nemen: van vloerbedekking tot wand- en plafondafwerking, van verlichting tot elektriciteit. Kortom, we leveren een totaalpakket.

Wij ruilen Complete kantoren in tegen de hoogste waarde!

 

Waarom desko

Al sinds 1952 leveren wij kantoormeubels

Met Desko bent u verzekerd van kwaliteitsadvies - wij hebben namelijk duizenden kantoorruimtes ingericht, en weten als geen ander de perfecte balans tussen design en ergonomie. Alle topmerken zijn op voorraad - zowel nieuw als gebruikt.

 

Ook voor bouwwerkzaamheden

Van tapijt tot plafond, van schilderwerk tot stucwerk tot elektra. Desko werkt samen met de beste bouwbedrijven, geselecteerd op snelheid en afwerking. Dit alles tegen een zeer scherpe inkoop prijs.

 

Professioneel projectmanagement

Wij beseffen dat het om uw werkplek gaat, en dat het project tijdig moet worden opgeleverd. Niet alleen dat, wij denken altijd mee met u om de ope- rationele processen zo min mogelijk te storen - zodat uw business te allen tijde kan doorgaan.

 

Hoe gaat Desko te werk

Exacte wensen van het project helder. De ideale werkomgeving is voor iedere organisatie anders. Heeft u hierin advies nodig? Desko heeft honderden projectinrichtingen begeleid, en denkt graag met u mee.

 

 

Klanten van Desko (o.a.)

 

Merken van Desko (o.a.)