Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-03-2013 Truckland

Onlangs heeft truckland een artikel over de samenwerking met Desko op de website geplaatst. Hieronder het verslag of bekijk het complete nieuwsbericht hier.

 

Truckland verzorgt compleet bedrijfswagenpark van Decorum en Desko


Decorum en Desko zijn gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van alle zaken die nodig zijn voor de inrichting van kantoorruimten, kantines, pantry’s en ontvangstruimten. Praktisch gaat het dan om kantoormeubelen, receptiebalies, vloerbedekking, wanden en alles wat je verder nodig hebt in een kantoor. Nieuw is dat deze bedrijven ook business partner zijn van Kyocera Printing Solutions. De hoofdvestiging en het logistieke centrum van Decorum en Desko zijn in Amsterdam gevestigd. Desko telt daarnaast zeven showrooms in Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Almere, Vianen, Eindhoven en Breda.
 

Michael Kuiper is directeur van het 60 jaar bestaande bedrijf waarover hij graag nog wat meer vertelt. “Wij betrekken onze producten van diverse toonaangevende producenten en leveren die onder meerdere labels. Nieuw is inderdaad het Kyocera Printing aanbod, dat wij via presentaties in onze showrooms onder de aandacht van onze bezoekers en klanten brengen. Inmiddels weet ik dat er op dat gebied veel voordeel te boeken valt. Wij willen die kennis graag met onze klanten delen. In de showrooms staan copiers met een scan-en printfunctie. De levering van deze machines loopt via de Kyocera organisatie zelf.” Dit in tegenstelling tot de bedrijven waar Kuiper leiding aan geeft. “Wij bezorgen al onze producten zelf. Er is ooit wel eens gekeken naar de optie van uitbesteden, maar alles overziend biedt zelf rijden vele voordelen. Je bent vaak sneller en kunt makkelijker inspelen op vragen uit de markt. Daarbij zijn de bezorgers mensen van onze organisatie. Zij zijn onze visitekaartjes en werken en reageren ook als zodanig. Omdat wij in de meeste gevallen met volle trucks rijden is het ook kostentechnisch interessant.”

In de afgelopen periode leverde Sjaak Remijnse van Truckland een drietal Euro5/EEV DAF CF65.250 bakwagens, twee Iveco’s Daily met opzetbak en laadlift (geschikt voor rijden met B-rijbewijs) en een Fiat Scudo dubbelcabine bestelwagen voor de servicewerkzaamheden. Kuiper: “Wij doen al meer dan 25 jaar zaken met Truckland. En naar volle tevredenheid. Soms oriënteren wij ons wel bij andere bedrijven en merken, maar komen toch elke keer weer bij DAF en Truckland terecht. Zij leveren ons een prima en snelle service, zijn dichtbij gevestigd en doen er alles aan om ons weer snel op pad te helpen.” Daarmee kunnen wij onze klanten ook weer snel van dienst zijn. Bij de aankoop van deze nieuwe wagens hebben wij naar diverse zaken gekeken. Uiteraard let je op de prijs en het product dat je er voor koopt. Het eigen gewicht van de truck en het laadvermogen zijn voor ons van belang en vanaf nu rijden wij met een automaat. Alle DAF’s zijn voorzien van een nieuwe 7 meter Karhof laadbak met laadlift. Ook dat is een bedrijf waar wij al heel lang plezierig zaken mee doen. Motorvermogens stellen wij in overleg met Sjaak vast en met deze nieuwe wagens voldoen wij ook weer ruimschoots aan de geldende milieueisen. Want ook wij moesten daar met de planning rekening mee houden en liepen soms toch nog tegen een bekeuring aan.”   
 
Een deel van de nieuwe trucks is aangeschaft via Truckland Lease en op alle wagens is een onderhoudscontract afgesloten. “Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Verder zien wij deze investering als een goed gebaar in deze economisch moeilijkere tijd. Wij zijn positief en stralen dat hier ook mee uit.” Tot slot geeft Kuiper aan er ook trots op te zijn dat hij met Desko ook inrichtingsartikelen aan Truckland levert.