Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 17-01-2012 Tell a Friend actie

Kent u een bedrijf  die een nieuw kantoormeubilair wil aanschaffen? Of hulp kan gebruiken bij het opnieuw inrichten van de werkruimte?! Vertel ze over Desko! Want koopt iemand uit uw netwerk kantoormeubelen bij Desko, dan belonen wij u met:


10% van het totale aankoopbedrag in Desko TEGOEDBONNEN
OF
5%  van het totale aankoopbedrag CONTANT


Voorbeeld: uw contact koopt een nieuwe werkplek voor 1500 euro, dan krijgt u 150 euro aan tegoedbonnen of 75 euro contant. Koopt iemand uit uw netwerk voor 20.000 euro dan is uw winst 2000 euro aan tegoedbonnen of 1000 euro contant.

 

Makkelijker verdienen kan bijna niet, zeg het voort!!


De voorwaarden:


1. U bent klant van Desko en heeft in het verleden al producten afgenomen bij Desko.
2. Uw contact geeft van tevoren  (uiterlijk bij bestelling)duidelijk aan dat hij/zijn via u klant is geworden. Of u geeft aan welk contact een bestelling wil gaan plaatsen . Vermeld hierbij duidelijk bedrijfsnaam, naam van de nieuwe klant en wanneer de klant de bestelling gaat plaatsen. 
3. Het geld of tegoedbonnen worden pas uitgekeerd als uw aangedragen klant heeft betaald.
4. U kunt zo vaak als u wilt nieuwe klanten aandragen.
5. U krijgt maximaal op één bestelling van de nieuwe klant tegoedbonnen of contant geld. Dus plaatst de aangedragen klant een tweede, derde etc. bestelling dan kunt u daar geen rechten aan ontlenen.
6. Een ‘nieuwe klant’ is alleen nieuw als deze persoon niet in ons bestand staat, geen nieuwsbrief ontvangt, niet met ons verbonden is via Social Media en nog nooit eerder een offerte heeft aangevraagd of een bestelling heeft geplaatst bij Desko.
7. Achteraf gebruik maken van de ‘Tell a Friend’ actie is niet mogelijk.
8. Deelnemers van de ‘Tell a friend’ actie toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens, eventuele foto’s of eventuele door de deelnemers geleverde bijdragen ten behoeve van de actie te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de actie alsmede in het kader van de bekendmaking van de participanten via alle media, waaronder begrepen radio, televisie en internet.
9. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers en familieleden van Desko en inwonende partners of familie van de medewerkers van Desko. Alsmede eventuele participanten ten aanzien van de betreffende de ‘Tell a Friend’ actie (waaronder begrepen adverteerders, sponsors of producenten).