Suniture is een Aziatisch bedrijf dat eigendom is van Nederlanders. De oprichter is ruim dertig jaar geleden naar Hong Kong geemigreerd en kent Azie door en door. Zij combineren dan ook visie en managementkracht van Europa met de productie infrastructuur, de gunstige kosten en de hoge productieoutput van Azie. Wat Suniture kenmerkt is de focus op de hospitality industry: alles wat zij maken, verkopen en onderhouden is geschikt om jarenlang onder extreme omstandigheden te blijven gebruiken, of dat nu in Thailand onder de brandende zon is of in het gure Hollandse zilte klimaat. Zij werken daarom uitsluitend met topleveranciers als Sunbrella, Viro, Quickdryfoam en 303 products. Daarom en vanwege hun service kunnen zij u garanties geven die de besten in de markt zijn.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Suniture meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Geen producten in deze categorie