Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 20-03-2014 Succesvolle netwerkbijeenkomst bij FC Oss

Interessante netwerklunch van Desko Kantoormeubelen
 

Dit is een nieuwsbericht gepubliceerd op 19.03.2014 op de website van FC Oss.

 

De Business Club heeft dinsdagmiddag op uitnodiging van Desko Kantoormeubelen geluncht in het Frans Heesen Stadion. Daar werd de derde netwerklunch van het seizoen georganiseerd. Desko koos voor het thema: Online vind- en zichtbaarheid. Gastspreker Dirk Tuip vertelde de gasten alles over strategische internetposities voor ondernemingen. De internetexpert ging in onder andere in op trends en nieuws binnen online marketing, zoekmachine marketing en Google Adwords. Uiteraard met Desko als voorbeeld. Tuip liet bijvoorbeeld zien op welke wijze zij de conversie uit www.desko.nl wisten te verbeteren. De hele presentatie verschijnt binnenkort online.

 

Na Tuips interessante verhaal verzorgde FC Oss Horeca een smakelijke lunch voor de sponsors. Met een broodje konden zij napraten over kansen en mogelijkheden die deze vormen van marketing bieden voor hun onderneming. Voor velen een nieuwe wereld.

 

De dag werd afgesloten met het spel: latje trappen. Mark Bras (De Winter Media Groep) was daarvan de gelukkige winnaar. Hij won een exclusieve bureaustoel, aangeboden door Desko.

 

Meer informatie:

www.dirktuip.nl en www.desko.nl