Sit & Heat

De duurzame warmte oplossing voor uw werkomgeving

De temperatuur is bij werkend Nederland een ergernis die de werkprestaties kan beïnvloeden. Door het nieuwe werken zijn er veel kantoortuinen ontstaan, daar waar het vaak lastig om de juiste warmte voor iedereen af te stemmen. De een heeft het snel koud, een ander snel warm. Met deze stoel bepaald u zelf de stand van je verwarming. Desko heeft als missie de CO2 uitstoot naar beneden te brengen. Een sit & heat verbruikt wel tot 95% minder energie en is daarmee erg duurzaam.

Vraag een gratis proefstoel aan!

Hoe werkt het

De sit & heat bureaustoelen verwarmen je billen en je rug. Het verwarmen van je rug zorgt ervoor dat je gehele lichaam op temperatuur blijft.

Regel zelf de stand van je verwarming door deze in 3 standen lager of hoger te zetten.

Warmte voor zowel nieuw als gebruikte bureaustoelen

Voor warmte hoeft u niet meteen een nieuwe stoel aan te schaffen, ook in een bestaande stoel kunnen wij u warmte garanderen.

Comfortabel

Kostenbesparend
De verwarming kan langer uit blijven en in de koude maanden lager gezet worden. Op ons eigen kantoor van 50m2, leverde dit al €500,- op in één jaar!

Milieuvriendelijk en Co2 besparend

Behalve kostenbesparend is sit & heat ook milieuvriendelijker. Help ook mee en draag je steentje bij! De CO2 uitstoot kan gemakkelijk verminderd worden door jouw werknemers middels sit & heat comfortabele warmte te bieden.

Sit & heat
Kan verwarmd worden middels een Batterij. De Batterij gaat twee tot vier uur mee, afhankelijk van de warmte stand. De Batterij is eenvoudig op te laden en aan te sluiten. Ook is er een bekabelde variant beschikbaar voor het netstroom.

Energie-efficiënte stadionverwarming

MAAK HET JE FANS COMFORTABEL MET VERWARMDE ZITPLAATSEN

 

Voor meer informatie Nora van het Kaar 020 - 480 10 20
of stuur een email naar [email protected]

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case