Algemene voorwaarden

Als u bij Desko kantoormeubelen een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Desko kantoormeubelen. Desko kantoormeubelen heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Leveringsvoorwaarden:
Alle tarieven zijn inclusief transport en excl. 21% BTW.
De goederen worden standaard na de eerste voerdeur afgeleverd. Bij afleveren tot op de werplek worden inhuiskosten berekend. Inhuizing vindt plaats op e begane grond of op een etage die bereikbaar is per lift (toegankelijk voor het bestelde meubilair). Helaas is het niet mogelijk om goederen op verdiepingen af te leveren als er geen lift aanwezig is. Dit is als gevolg van arbotechnische regels niet toegestaan. U dient het vervoer naar de verdieping zonder lift zelf te verzorgen.Bij levering op verdieping zonder lift kan Desko indien gewenst wel een transportlift voor u verzorgen. De kosten hiervan worden doorberekend en u dient hiermee voor levering schriftelijk akkoord te gaan.
Wij verzoeken u vriendelijk om de inhuissituatie zoals de bereikbaarheid van de afleverlocatie, toegankelijkheid van de ruimtes en beschikbaarheid/afmeting van de lift duidelijk aan ons door te geven.


Betalingsvoorwaarden:
Wij leveren uitsluitend na ontvangst van uw betaling en wij verzoeken u vriendelijk om de betaling voor levering te doen.
Dit kan op de volgende wijze:

Orderbedrag tot € 5.000,- excl. btw

  • 100% betaling bij opdracht

Orderbedrag € 5.000,- excl. btw en hoger

  • 75% bij opdracht, 25% bij aflevering/oplevering
  • Bij betaling van 100% -/- 2% korting

Annuleringsvoorwaarden:

Leveringen aan consumenten gaan onder de condities van:

Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk

  1. 14 dagen bedenktijd na ontvangst product. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden
  2. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product, dus de kosten retourzendingen moet de consument ZELF betalen.

Leveringen aan Bedrijven en Instellingen gaan onder de condities van:

Algemene Voorwaarden Desko B.V.

  1. 10 dagen bedenktijd na ontvangst orderbevestiging. Een bestelling bindt de opdrachtgever. Decorum is eerst gebonden door verzending van de orderbevestiging. Indien de opdrachtgever niet binnen tien dagen na verzending van de orderbevestiging zijn bezwaren aan Decorum kenbaar heeft gemaakt, wordt de orderbevestiging geacht de overeenkomst juist en volledig weer te geven.
  2. Indien de opdrachtgever de gegeven opdracht wijzigt en/of geheel of gedeeltelijk annuleert en zulks door Decorum schriftelijk is geaccepteerd, is hij gehouden aan Decorum alle met het oog op de uitvoering van deze opdracht redelijkerwijs gemaakte kosten (kosten van calculatie, voorbereiding, opslag provisie e.d.) te vergoeden. Indien Decorum zulks wenst, is opdrachtgever tevens gehouden tot vergoeding van winstderving, zomede van de overige, uit de bewuste annulering voortvloeiende, schaden.

PDF DocumentKlik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden in PDF

 

* Om deze voorwaarden te openen, heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case