Service

Met meer dan 60 jaar ervaring heeft Desko haar service ontwikkeld en ingericht om u als klant van alle gemakken te voorzien en wensen te beantwoorden.

 

Showroom

U kunt online of telefonisch uw vragen stellen maar u bent ook  erg welkom in één van onze vijf showrooms in Amsterdam, Eindhoven, Capelle, Vianen of Breda.. Onze medewerkers nemen de tijd om uw behoefte zo goed mogelijk te bespreken. Onder het genot van een kop koffie of thee, krijgt u een persoonlijk advies en offerte op maat. Desgewenst kunt u direct uw aankoop meenemen!

 

3D tekening

Naast een persoonlijk advies kunnen wij u ook een professionele 3D tekening aanbieden. Dit is een ideale oplossing als u een second opinion wilt hebben hoe uw ruimte optimaal in te delen, welke meubelen te kiezen en beeld te krijgen bij hoe dit uiteindelijk zal staan in uw ruimte. Deze 3D tekening geeft een visuele tour door uw heringerichte ruimte en wordt naar u gestuurd compleet met offerte.

 

Proefstoel

Heeft u een stoel gevonden maar wilt u deze eerst proberen alvorens u koopt? Dat is mogelijk bij Desko. U krijgt voor een proefperiode een stoel ter beschikking gesteld zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Vraag ernaar bij onze medewerkers.

 

Desko Keurmerk

Ons gebruikte meubilair wordt goed gecontroleerd alvorens het aan u verkocht wordt. Het meubilair dient grondig gereinigd te zijn, compleet te zijn (inclusief sleutels en legborden) en goed werkende onderdelen en mechanieken te hebben etc. Als de meubels zijn goedgekeurd, worden ze voorzien van een sticker met het Desko keurmerk.

 

Bezorgen en monteren

Heeft u eenmaal uw bestelling afgerond dan kunt u uw meubels meenemen of tegen een meerprijs, laten bezorgen en monteren. Wij hebben onze eigen logistiek, dit betekent dat wij erg flexibel en snel kunnen bezorgen. Ons personeel is gekwalificeerd om meubels te monteren of vloeren te leggen. U kunt dus direct en zorgeloos gebruik maken van uw nieuwe meubelen.

 

24 uur levering

Desko heeft meerdere grote magazijnen en een ruime voorraad. Dit betekent dat wij het meeste assortiment op voorraad hebben en u binnen 24 uur kunnen helpen aan gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. Dus de vandaag besteld is morgen in huis!

 

Garantie

Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan voor de kwaliteit hiervan. Om deze kwaliteit te garanderen, bieden wij minimaal twee jaar garantie op al ons gebruikt meubilair! Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan, zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging. Op nieuw meubilair geven wij zelfs twee tot tien (!) jaar garantie.

 

Nabestelgarantie

Het is vervelend als u van één en dezelfde lijn meubels heeft en dit meubel of een onderdeel, niet meer te verkrijgen is. Dit begrijpen wij. Daarom bieden wij de Nabestelgarantie. Deze garantie biedt u de zekerheid dat 2 jaar na aankoop, de meubels bestelbaar blijven. Dit geldt ook voor reserveonderdelen en verbruikgoederen.

Suggestie of ideeën?

Wij zijn altijd bezig om onze service beter te maken en u als klant beter te bedienen. Heeft u een tip of advies dan willen wij dat graag weten. U kunt uw suggestie e-mailen naar [email protected] onder vermelding van Service.

 

 

 

 

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case