Levering

Desko laatste tweets

 

Levering

Decorum is een dynamisch bedrijf en is al  60 jaar actief op de markt. Wij zijn een no-nonsense organisatie op het gebied van kantoormeubilair en hebben service en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan.

Daarnaast heeft Decorum reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Wat uw specifieke wensen ook zijn en in welke aantallen u ook denkt, Decorum staat al 60 jaar garant voor adequate oplossingen.


terug naar boven


Levertijd

Wij leveren kantoormeubelen van A tot Z en zijn leverancier in onder andere bureaustoelen, opbergkasten, vergaderstoelen, bureau’s en directiemeubilair. Meedenken is onze basis en van daaruit komen we altijd tot een interessante en prijstechnische oplossing voor onze klanten. Nagenoeg al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, zodat wij snel kunnen inspelen op uw wensen. De gemiddelde levertijd is 2 werkdagen na opdracht.

U wordt altijd telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld van de leverdatum en indien mogelijk levertijd.


terug naar boven


Levering en transport

Al onze leveringen geschieden vanuit Amsterdam (centraal magazijn) middels onze eigen mensen en onze eigen transportdienst door geheel Nederland. Door deze formule is ons service- en leveringstraject dan ook zeer kort.

Wilt u uw bestelling afhalen? Dat kan bij Decorum Amsterdam.

 

Kortom, kiezen voor Decorum betekent:

  • Kantoormeubelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
  • Snelle leveringen, eigen montage en grote voorraad.
  • Alles in eigen beheer

Tot ziens bij Decorum!