Betalen

Desko laatste tweets

 

Betalen

Onze betaalcondities zijn mede afhankelijk van de gemaakte afspraken en worden altijd in de offerte opgenomen, evenals de condities en bijzondere voorwaarden van uw order.


terug naar boven


Vooruitbetalen

U kunt vooruitbetalen door middel van gewone  bank/giro overboeking. Uw betaling dient dan vóór 12:00 uur op de werkdag voorafgaand aan de levering op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.
 
In geval van spoedzendingen kunt u vooruitbetalen door middel van een internet spoedoverboeking, waarbij wij uiteraard eventuele bankkosten (max. €4,50) voor onze rekening nemen.


terug naar boven


Contant

U kunt bij ons in de showroom altijd contant betalen. Met oog op de veiligheid van onze chauffeurs kunnen wij helaas geen contant geld meer accepteren bij aflevering van uw bestelling.


terug naar boven


Pinnen bij aflevering of afhalen

U kunt bij ons in de showroom altijd pinnen. Indien uw bestelling naar u wordt gebracht kunt u bij een van onze chauffeurs betalen met pin. Let wel, als het een aankoop betreft die hoger is dan uw pinlimiet, kunt u deze eenmalig verhogen bij uw bank.


terug naar boven


Op factuur

Geregistreerde bedrijven kunnen bij Decorum op factuur betalen. Hiervoor moet u aanvullend op de ordergegevens het nummer noteren waarmee u bent ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel. Aan de hand hiervan vragen wij een kredietrapport op. Op basis van deze gegevens geeft onze finaciele afdeling wel of geen akkoord voor een betaling op factuur.


terug naar boven