Bestellen

Desko laatste tweets

 

Bestellen

 

Eerst kijken in de showroom en dán kopen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het prettig is om eerst eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden en soorten kantoormeubilair. Daarvoor bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Uiteraard kunnen wij ook te allen tijde een vrijblijvende offerte voor u opstellen die u rustig mee naar huis kunt nemen zodat u deze op uw gemak kunt doorlezen. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u in uw wensen en behoeften te kunnen voorzien.


terug naar boven


Bestelling plaatsen

Indien u een keuze heeft kunnen maken in onze webshop, dan nemen wij, nadat uw bestelling is afgerond, contact met u op. U krijgt van ons een bevestiging per mail of bij voorkeur telefoon, zodat we persoonlijk met u kunnen overleggen over de uitlevering van uw bestelling. Deze kunt u op afspraak afhalen of laten bezorgen op een door u aangegeven dag(deel).

U kunt via onze website per e-mail of telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over verhuur of producten vergelijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 611 79 05 of stuur een e-mail naar [email protected].


terug naar boven


Bestelling wijzigen

U heeft een bestelling geplaatst en wilt deze wijzigen. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen via 020 – 611 79 05. U kunt ook een verzoek achterlaten via [email protected]


terug naar boven


Bestelling annuleren

Indien u uw bestelling wilt annuleren dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 020 – 611 79 05. U kunt ook een email sturen naar [email protected]. Let op: voor een annulering van een bestelling kunnen kosten in rekening worden gebracht!


terug naar boven


Bestelling afhalen

U kunt uw bestelling afhalen bij Decorum Amsterdam.

DECORUM KANTOORMEUBELVERHUUR
Herwijk 12
1046 BC AMSTERDAM
Telefoon: 020-611 79 05
E-mail: [email protected]