Winkelwagen  
Mijn Offerte

Schooltafels huren

Desko biedt u verschillende schooltafels in diverse uitvoeringen. Het belangrijkste van een goede schooltafel is dat hij stabiel is en tegen een stootje kan en dat hij met gemak een aantal jaren meekan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WAT ZIJN UW OPTIES VOOR DE SCHOOLTAFELS?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tafels. Wij hebben tafels voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

LIEVER SCHOOLTAFELS KOPEN? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel huur-, tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele schooltafel tot een veelvoud aan stoelen of examenmeubilair. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste schooltafels!

Contact met Desko