Winkelwagen

Schoolstoelen huren

Desko biedt u verschillende schoolstoelen aan voor de verhuur. Een goede schoolstoel is stabiel en kan tegen een stootje. Bovendien moet hij zeker een aantal jaar mee kunnen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WAT ZIJN UW OPTIES?

Wij bieden u diverse soorten schoolstoelen. U kunt kiezen uit stoelen voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

LIEVER SCHOOLSTOELEN KOPEN? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor huurmeubilair; van enkele schooltafels tot een veelvoud aan schoolstoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van schoolstoelen!

Contact met Desko