Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-01-2012 Samenwerking voor flexibele kantoorfaciliteiten

Amsterdam 11 januari 2012 – Optimale werk- en presentatie ruimtes, zonder poespas, alleen wanneer het nodig is en voor aantrekkelijke tarieven. Desko kantoormeubelen en BasicKantoor zijn een samenwerking begonnen en hebben flexibele kantoorfaciliteiten gerealiseerd voor de verschillende behoeftes van de startende ondernemer, zzp’er, freelancer en flexwerker. 

 

Flexibel werken in Nederland of onder de Spaanse zon
BasicKantoor heeft drie vestigingen, waarvan twee in Amsterdam (Zuidoost en Sloten) en in het zonovergoten Torremolinos te Spanje. Desko heeft in Vianen en Purmerend flexibele werkruimtes gecreëerd. De locaties zijn centraal, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er kan gratis geparkeerd worden.

 

Flexwerkplek voor een dag of langer
Één van de faciliteiten is een volledig ingerichte flexwerkplek. Het meubilair is verzorgd door Desko kantoormeubelen en wordt gekenmerkt door kwaliteit en comfort.  De werkplekken zijn naar postuur en voorkeur in te stellen. In combinatie met snel Internet en een prettige ambiance, kan er optimaal gewerkt worden. Het aantal werkplekken per locatie varieert van 16 in Vianen en 40 in Purmerend tot 80 in Amsterdam Zuidoost. 

 

Vestigingsadres
Voor een vaste vergoeding per maand kan de klant gebruik maken van het vestigingsadres van één van de filialen. Hierbij staat de ondernemer met zowel zijn correspondentie- als vestigingsadres ingeschreven op het adres van BasicKantoor of Desko Kantoormeubelen. Hierdoor heeft de ondernemer een imagovoordeel van een zakelijk onderkomen en wordt privé- en werk adresgegevens gescheiden gehouden.

 

Liever een eigen kantoor of vergaderruimte
Desgewenst kan een eigen kantoorruimte worden gehuurd, variërend van een korte tot langere periode. ‘ Dit is een ideale oplossing als de klant tijdelijk een vast kantoor nodig heeft, want je bent natuurlijk vrij om het kantoor naar eigen smaak en identiteit in te richten” aldus directeur Michael Kuiper.

 

* * * * * * *

 

Kantoormeubelen en complete kantoorinrichting
Desko kantoormeubelen is ruim 60 jaar specialist in complete kantoorinrichting of –uitbreiding met zowel nieuw als tweedehands kantoormeubilair. Vanuit het moderne centrale hoofddistributiecentrum in Amsterdam Westpoort vinden dagelijks honderden verkoopopdrachten hun weg binnen de professionele markten van o.a. projectinrichting, architecten, midden- kleinbedrijven en vele andere zakelijke eindgebruikers. Desko biedt kantoormeubelen aan van de bekende merken zoals Aspa, Ahrend, Herman Miller en hun eigen huislijn kantoormeubelen. Het assortiment bestaat uit bureaustoelen, bureautafels, vergadermeubilair, kasten en accessoires. Zie voor meer informatie www.desko.nl.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nina Tomasoa per e-mail nina@desko.nl of bellen naar  020 – 480 10 20. Kijk voor meer informatie over BasicKantoor op www.basickantoor.nl

 

Desko is ook actief op Twitter: @deskomeubels of Facebook: http://www.facebook.com/Deskokantoormeubelen.