Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 11-09-2018 Samen verbinden in het Circular Economy Boot Camp Lab

Geef je snel op. De inschrijving is open
van Het Circular Economy Boot Camp Lab!

Het Circular Economy Boot Camp Lab

Het Circular Economy Boot Camp Lab bestaat uit drie intensieve workshop-blokken. We starten in februari 2019. De focus ligt op het handelingsvaardig  maken van de nieuwe generatie leiders die de transitie naar circulair opereren zullen vormgeven. Het programma verbindt:

  • De best beschikbare kennis over de zich ontwikkelende circulaire wereld.
  • Het circulaire zelf van de deelnemer die wil bijdragen aan die nieuwe wereld.
  • Het praktisch handelen van de deelnemer, bouwend aan zijn/haar circulaire organisatie.

Samen verbinden de deelnemers zich tot een ‘community of changemakers’ die elkaar blijvend weten te vinden.

 

Waarom uniek?

“Empowering young leaders to face mankind’s greatest challenge ever”. Dat is waar wij voor staan. Er zijn heel veel congressen, cursussen en seminars over circulaire economie. Maar er is geen ander aanbod dat zo nadrukkelijk focust op het handelingsvermogen van een nieuwe generatie om leiding te geven aan de transitie naar circulair opereren die even urgent als onontkoombaar is. In afstemming met onze kennispartners Het Groene Brein en de Ellen MacArthur-foundation hebben wij vastgesteld dat het deze integratie van hoogwaardige kennis, persoonlijk commitment en competentie-gebaseerd ondernemerschap is die het Boot Camp Lab nationaal en internationaal uniek maakt.

 

Hoe kan ik bijdragen?

Inmiddels staat de inschrijving open. Eerste aanmeldingen zijn binnengekomen. Graag hoor ik van je als je interesse hebt in deelname van je zelf of vanuit je organisatie. Waarschijnlijk heb je in je relatienetwerk ook mensen die mogelijk geïnteresseerd zouden kunnen zijn in deelname. Voel je geheel vrij om deze informatie te delen, of geef namen van aan mij door, zodat wij contact op kunnen nemen.

Meer informatie over de opleiding. Ik verwijs je graag de website: www.academyglobalchallenges.nl.