Winkelwagen

Samas

Samas

Samas creeert werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk. Samas ontwerpt, produceert en realiseert een stimulerende kantooromgeving die het werkplezier van mensen verhoogt, waaronder de bureaustoel Samas Drabert. De organisatie is bovendien 1 van de grootste kantoormeubelfabrikanten in Europa.

Bent u op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van kantinemeubilair tot aan uitgebreide werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

OP ZOEK NAAR MEER SAMAS MEUBILAIR?

Klik op het gewenste item hieronder

 

 

SAMAS KANTOORMEUBILAIR

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorinrichting of 2ehands bureaustoelen? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van tweedehands bureaustoelen tot aan uitgebreide werkplekken en luxe vergadermeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Assenburg meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst! Vraag meer info over onze lijn Samas kantoormeubelen en bureaustoelen.

Contact met Desko