Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 01-02-2013 Run for KiKa 2013

 

Ze gaan een enorme uitdaging aan en rennen de longen uit het lijf: 42.2 km lang door de straten van New York. Ze rennen niet voor zichzelf maar voor stichting Kika. Stichting Kika strijdt om kinderkanker de wereld uit te helpen!

 

Desko heeft veel bewondering voor de lopers die de grote fysieke uitdaging aangaan en Stichting Kika die zich inzet tegen Kinderkanker. Daarom hebben wij loper Frank Neering gesponsord en zal hij op 3 november 2013 in Desko tenue door de big Apple rennen.

 

Frank Neering zijn motivatie om de marathon voor Kika te rennen: 

“Kinderen moeten zorgeloos door het leven kunnen gaan. Er is veel geld nodig om kinderkanker te bestrijden en ik voel het als mijn plicht om hier een steentje aan bij te dragen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder is mijn motto. Een gedachte die naadloos aansluit bij run for kika New York. Steun mij, kika en wij zorgen er samen voor dat kinderkanker voor 95% genezen kan worden!!!”

 

Bekijk Frank zijn profiel en blog.

 


Frank heeft inmiddels al een mooi bedrag verzameld maar er zijn nog meer donaties nodig in de strijd tegen kinderkanker. Word ook donateur van Frank Neering/Kika en ga voor zilver, goud of platina of doneer een ander bedrag naar wens.

 

Onder alle donateurs verloten wij een bureaustoel met logo naar keuze! kans maken is simpel:

Stap 1:

Sponsor Frank Neering

Stap 2:

Plaats onder dit bericht een opmerking waarin je kenbaar maakt dat je hebt gesponsord!

 

.. Je doet nu automatisch mee aan de verloting. Op 3 november 2013 maken wij de winnaar bekend.