Rolluikkasten huren

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Bij Desko kunt u terecht voor huurmeubilair! Heeft u niet alleen een rolluikkast nodig, maar een geheel nieuwe kantoorinrichting? Ook dit is mogelijk bij Desko. Onze medewerkers helpen u hier graag door middel van professioneel advies.

 

Een geschikte rolluikkast of archiefkast

Welke eisen stelt u aan een rolluikkast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof rolluiken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

Liever een rolluikkast kopen? Klikt u dan hier

 

Wij leveren hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele rolluikkast tot een veelvoud daarvan. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag bij het vinden van een rolluikkast om te huren!

10,00 (12,10 incl. btw)
Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieVerhuur Kleuraluminium
12,00 (14,52 incl. btw)
Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieVerhuur Kleuraluminium Breedte120
24,00 (29,04 incl. btw)
Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieVerhuur Kleuraluminium Naleverheidsgarantie
14,00 (16,94 incl. btw)
Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieVerhuur Kleuraluminium Naleverheidsgarantie
19,00 (22,99 incl. btw)
Garantie in maanden60 MerkSwan ConditieVerhuur Kleuraluminium Breedte120
Nieuw