Kasten ombouwen

Kasten ombouwen

Door digitalisering is er steeds meer papierwerk op onze desktop komen te staan, kasten staan leeg en hebben daardoor geen functie meer. Zijn deze kasten dan afgeschreven?

Kasten zijn vaak nog van uitstekende kwaliteit dus waarom niet kijken naar een andere functionaliteit. In vele gevallen is men niet bekend met de voordelen en de mogelijkheden om de huidige kasten om te bouwen, daarnaast scheelt het u een enorme investering als de kasten opnieuw gebruikt worden, maar belangrijker nog is de impact op ons milieu door mini- maal nieuwe grondstoffen te gebruiken en waarde te behouden in plaats van deze weg te gooien.

 

 

Voordelen

  • Een refurbished product is goedkoper dan nieuw
  • Door hergebruik minder co2
  • Technisch grondig gecontroleerd
  • Volledig schoongemaakt
  • Tijdelijke leenstoelen/ bureaus tijdens reparatie
  • Reparaties mogelijk op locatie
  • Nieuwe garantie
 

 

Maak een afspraak voor een Gratis adviesgesprek en bereken wat refurished meubilair uw bedrijf oplevert.

 

 

Herstofferen

Bureaustoelen hebben soms te maken slijtage en/of de kleur van de stof past niet meer bij uw organisatie. Wat dan, is deze stoel dan afgeschreven?

Lees meer

Werkplekken ombouwen

Nog werkende bureaus passen bij veel organisaties niet meer in de bedrijfsstrategie van nu. Sinds het introduceren van ‘het nieuwe (flex)werken.

Lees meer

Nieuw bureaublad

Bureaubladen hebben regelmatig te maken beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt, het frame verkeerd daarentegen vaak nog in prima staat.

Lees meer

Overspuiten frames of kasten

De frames van bureaus zijn vaak nog prima, maar hebben regelmatig te maken met beschadigingen doordat er intensief aan gewerkt wordt.

Lees meer

Kasten ombouwen

Door digitalisering is er steeds meer papierwerk op onze desktop komen te staan, kasten staan leeg en hebben daardoor geen functie meer.

Lees meer
 

Onze projecten

 

MVO

 

BAM

 

ZELFSTROOM

 

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case