Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 13-09-2013 Ro met voetenbankje en in leder

Desko verkoopt al tijden het prachtige design assortiment van Fritz Hansen. In april dit jaar heeft Fritz Hansen in Milaan de Ro stoel geïntroduceerd. Het ontwerp van Jaime Hayon is een van de meest succesvolle introducties van de afgelopen jaren. Nu is de Ro uitgebreid met een voetenbankje en naast de stoffen uitvoering is nu ook in leren versie verkrijgbaar.

 

“De nieuwe gemakkelijke stoel Ro van Fritz Hansen is een plek waar u zich comfortabel kunt onttrekken aan de drukte en hectiek van alledag. Nu is er een bijpassende voetenbank die de ervaring van comfortabel zitten en ontspannen helemaal compleet maakt. De voetenbank is te gebruiken in combinatie met de Ro-stoel en ook als extra zitplek. Het voetenbankje is een natuurlijke verlenging van de Ro stoel. Terwijl de stoel een haast flamboyante uitstraling heeft, is het voetenbankje meer ingetogen,” aldus Christian Grosen Rasmussen, head of design.

 

Het enorme succes van de Ro heeft geleid tot deze uitbreiding van de collectie. De uitvoering in leer heeft de uitstraling van exclusiviteit en elegantie. Een klassieker die met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier zal gaan worden.

 

Deze stoel met of zonder voetenbankje is via de webshop van Desko verkrijgbaar.