Restwaarde

Garantie op restwaarde

 

Als u zaken doet met Desko, heeft u altijd de garantie dat uw inrichting een hoge restwaarde heeft. Uniek is dat Desko precies de waarde weet van het product en goed kan inschatten in welke levenscyclus het product zich bevindt. Daarom geeft Desko vooraf al een vastgestelde restwaarde op zowel nieuw en hergebruikte producten.

Desko levert namelijk niet alleen nieuw, wij knappen op, passen aan, hergebruiken en maken beter. Tevens hebben wij zeer krachtige online en offline middelen om bestaande producten te verkopen. Hierdoor kunnen wij u altijd het hoogste restbedrag garanderen. Bij ons bent u dus altijd goedkoper uit. Wij handteren gegarandeerde restwaardes van 15-25% over de aanschafwaarde na 5 jaar gebruik.

 

Een voorbeeld waar wij trots op zijn.

De samenwerking met de BAM. Desko leverde in twee jaar tijd ca. 3000 nieuwe werkplekken welke voldoen aan het nieuwe werken (hoogte verstelbaar en akoestische oplossingen). Daarnaast heeft Desko ca. 5000 gebruikte werkplekken teruggenomen welke niet meer voldeden aan het nieuwe werken, maar welke kwalitatief meer dan goed genoeg waren om deze te verkopen in het gebruikte kanaal.

De BAM heeft het meubilair gekocht met een gegarandeerde restwaarde na 15 jaar gebruik. Daarnaast verleend Desko 15 jaar lang de volledige garantie inclusief het jaarlijks onderhoud.

Inmiddels is de helft van die 5000 werkplekken al weer verkocht.

Een unieke mogelijkheid om kosten te besparen op de inkoop van kantoorinrichting en tegelijkertijd in te spelen op het Nieuwe Werken en bij te dragen aan een betere wereld.

Wilt u meer informatie over restwaarde? Laat uw gegevens achter en wij contacten u spoedig.

Wilt u meer informatie
over restwaarde?
Ons team staat voor u klaar! of bel 020-4801020

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case