Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 02-04-2015 Reparatie en herstoffering bureaustoelen

Een comfortabele bureaustoel is voor de gebruiker net zo belangrijk als een goed werkende computer. Ook volgens de Arbo-wet moet een bureaustoel voldoen aan specifieke eisen. Aangezien een goede bureaustoel niet goedkoop is om aan te schaffen, is het repareren en stofferen van een bureaustoel in de meeste gevallen voordeliger. Bij slijtage van de stof en zachte of kapotte zittingen leveren wij vakwerk in de herstoffering van uw bureaustoel. Dankzij reparatie en/of het opnieuw stofferen van uw bureaustoel, kunt u weer een lange tijd gebruik maken van de stoel. Hij ziet er weer uit als nieuw en maakt de aanschaf van een nieuwe bureaustoel overbodig. Het levert u in elk geval een besparing op.

Of u nu particulier bent of werkzaam in de zakelijke sector, een goed zittende en uitziende bureaustoel is een eerste vereiste.

Wij garanderen een snelle afhandeling, zodat u snel weer comfortabel aan het werk kunt. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling reparatie via 020 – 480 10 20, via info@desko.nl of via de chat rechtsonder aan de pagina!

 
Service

We maken kosteloos een analyse van uw gebruikte stoel waardoor we een kostenplaatje voor u kunnen maken van de kosten voor reparatie cq herstoffering.Wij stofferen, zover mogelijk, alle merken bureaustoelen. Enkele merken zijn o.a. Ahrend, Gispen, Comforto, Herman Miller, Ikea en Kinnarps.

 

Garantie

Op alle bureaustoelen die bij ons besteld zijn geldt een garantieduur van minimaal 48 maanden!