Vloerstoffering van Desko

Als kantoorinrichter van de toekomst weten wij hoe we een kantoor op de meest efficiënte en duurzame manier kunnen inrichten. Vloerstoffering is daarbij een belangrijk element en de basis voor de gehele inrichting. Het materiaal, de kleur en de sfeer bepalen onder andere de prestaties van uw medewerkers.

Of het nu vloerstoffering voor kantoor, voor een zorginstelling of juist een linoleum vloer voor een kennisinstelling is. Desko levert en installeert projecttapijt, tapijttegels, PVC stroken en linoleum van duurzame kwaliteit! Desko maakt van uw wensen een gratis 3D tekening en zorgt vervolgens voor een perfecte realisatie!

Door de ruime kennis en ervaring heeft Desko voor u de beste duurzame kwaliteit vloerstoffering samengesteld door enkel te werken met merken die Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam ondernemen en daarbij in hun bedrijfsvoering rekening houden met de effecten van hun producten op het milieu!

Desko vindt dat het vervangen van ‘het oude’ niet moet resulteren in weggooien. Vanuit deze visie streven wij ernaar om zoveel mogelijk meubilair maar ook tapijttegels te hergebruiken. Dit zijn hoogwaardig gebruikte kwaliteit tapijttegels van Interface en Desso en kunnen zeker nog een tweede leven mee.

Lees hier meer over de visie van Desko en een Circulaire economie

Wilt u advies of een offerte aanvragen?

Bel 020-480 10 20 of mail [email protected]