Gratis interieurplan


Plannen voor de ontwikkeling van nieuwe werkplekken of gaat uw organisatie verhuizen of (ver)bouwen? Desko is de juiste partner, van start tot afronding. Een mooi, duurzaam en passend interieurconcept kan niet zonder binnenhuisarchitect. Bij Desko geloven we dat het bieden van een totaalpakket het verschil maakt. We creëren niet slechts een werkplek, we creëren een omgeving die past bij het karakter van het bedrijf en de mensen die er werken.

Desko werkt met een team bestaande uit architecten, meubelontwerpers, meubelmakers, vormgevers, monteurs, stylisten, tekenaars en grafisch vormgevers. Alles dat uw bedrijf en werkomgeving nodig heeft, is voorhanden. En dat zonder gedoe, want gedurende het gehele project heeft u één vast aanspreekpunt. Dit maakt het samenwerken makkelijk en overzichtelijk.

Ons ultieme doel is het ontzorgen van u als opdrachtgever. Wij nemen u alle taken uit handen, van start tot afronding. Moet alles eerst gesloopt worden? Wij regelen het. Monteurs nodig? Geen zorgen, het is bij ons in goede handen. Verhuizen? Geen probleem, alles staat straks op de juiste plek. Afhankelijk van uw wensen leveren wij. Alles is mogelijk.

 

De 4 fases van een interieurplan

1

Inventariseren

Ieder interieurplan maken we volledig op maat. We starten daarom altijd met een kennismaking waarbij we uw ambities, duurzaamheidsdoelen en eisen bespreken. En natuurlijk om elkaar te leren kennen, niet onbelangrijk bij de start van een samenwerking. Onze expert voert indien gewenst direct een waardescan waardescan van het huidige meubilair uit. Hierbij inventariseren we wat op dat moment de waarde is van het meubilair en welk meubilair we eventueel kunnen hergebruiken of opkopen.

2

Creëren

Desko heeft een eigen interne ontwerpstudio onder leiding van vakkundige interieurarchitecten. Hier maken we ontwerpen en impressies en komen voorstellen tot leven. We maken ontwerpen die volledig aansluiten bij de uitstraling, het karakter en imago van uw organisatie. Op basis van het eerste gesprek krijgt u vervolgens de volgende uitwerkingen:

  • 2D interieurplan
  • Werkplekadvies per m2
  • Werkplekadvies bij uitbreiding/krimp

Voorbeelden

 
 
3

Finetunen

Is de opzet naar wens? Dat is mooi, dan gaan we het interieurplan finetunen. Dit doen we natuurlijk in een persoonlijk gesprek, dat praat toch echt het makkelijkst. Samen zoeken we de uiteindelijke kantoorinrichting uit: u kiest de meubelen, vloerbedekking, verlichting en stoffen en wij houden uw budget in de gaten. Wilt u nog wat aanpassen? Dat is geen probleem. Aan de hand van uw wensen maken we opnieuw een 2D-interieurplan. Eventueel breiden we het interieurplan uit met een circulair plan, akoestisch plan of compleet lichtplan.

4

Het resultaat

We zijn eruit: zo moet de nieuwe werkomgeving eruit gaan zien! Wanneer u akkoord gaat, maken onze vakkundige architecten vervolgens een uitgebreid 3D-interieurplan. Zo heeft u tot in detail een goede impressie van de nieuwe situatie. Bij dit plan ontvangt u een duidelijke prijsopgave, planning en aanpak. En dan kunnen we aan de slag!

Bekijk onze projecten

 

Voordelen van Desko’s interieurplan

Snelle realisatie - We managen uw project van A tot Z - Op maat gesneden aanpak - Duurzaam -
Kostenbesparend - Eén aanspreekpunt, vele experts

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur

Uw project in vijf simpele stappen circulair maken?

Overstappen op een circulair interieurconcept is slim, duurzaam én kostenbesparend. Investeer niet langer enorme bedragen in nieuw meubilair dat vervolgens bij de eerste verbouwing, verhuizing of nieuwe trend weer op de afvalberg belandt. Die tijd van verspilling is voorbij. Door te kiezen voor circulair inrichten met Desko – waarbij u zeker bent van terugkoopgarantie aan het eind van de contractperiode – kiest u voor duurzaam en innovatief. In het gratis e-book leest u hoe u in 5 simpele stappen naar een circulaire inrichting overstapt.

 

Onze tevreden klanten