Interieurbouw op maat

Van het ontwerpen en realiseren van een ontvangstbalie tot het creëren van een stiltewerkplek geheel in stijl van uw kantoor: Desko Kantoormeubelen is uw partij voor interieurbouw op maat. Door te kiezen voor Desko profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Eigen ontwerpafdeling
  • Ervaren en vakkundige interieurbouwers
  • Vrijblijvend deskundig advies

 

Ontwerpen en fabriceren interieurbouw bedrijven

Wilt u uw bestaande werkplekken ombouwen of bent u op zoek naar een kantoormeubel op maat voor uw winkel, ontvangstruimte of overlegruimte? Desko levert de hoogste kwaliteit en biedt u op het gebied van interieurbouw op maat uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunnen onze eigen meubelmakers uw bestaande meubelen ombouwen en beschikken we door onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoorinrichting over een groot netwerk met vakkundige interieurbouwers.

 

Direct een afspraak voor interieurbouw op maat?

Benieuwd naar wat onze ontwerpers en meubelmakers voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar [email protected] We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

020 4801020 [email protected]

 

Kantoorinrichting door Desko

Naast het realiseren van maatwerkoplossingen, kunt u bij Desko Kantoormeubelen terecht voor de volgende diensten op het gebied van kantoorinrichting:

Interieurplan

Interieurplan

Laat u verrassen door onze ontwerpers met een interieurplan op maat.

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Richt uw kantoor in met nieuwe, tweedehands of refurbished kantoormeubelen.

Duurzaam inrichten

Duurzaam inrichten

Desko koopt oude kantoormeubelen op en biedt u de mogelijkheid meubels te leasen

Circulair inrichten

Circulair inrichten

Door oude meubels opnieuw te gebruiken, belast u het milieu zo min mogelijk.

 
 

Bekijk onze eerdere projecten!

Van een mix van hergebruik en nieuw bij opdrachtgever Zelfstroom tot een strakke kantoorinrichting met een frisse, industriële uitstraling bij Boretti: bekijk onze referentieprojecten en laat u inspireren door de mogelijkheden!

 

NISSAN
Bedrijfsrestaurant

 

CELIE PLANT
Kantoor

 

BORETTI
Kantoor

 

HOLLANDIA SERVICE
Kantoor

 

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heeft u een vraag over interieuropbouw op maat door Desko of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag!