Interieuradvies kantoor

Door stijl met comfort te combineren, creëert u een werkplek waar werknemers zich prettig voelen en productief kunnen werken. Desko Kantoormeubelen heeft vele jaren ervaring met projectinrichting en heeft de kennis in huis om u te voorzien van een interieurplan dat volledig aansluit op uw wensen. Met een interieuradvies van Desko Kantoormeubelen profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Desko Kantoormeubelen voorziet u graag van deskundig interieuradvies voor uw kantoor. Neem telefonisch contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar [email protected].

Interieurplan op maat

Desko Kantoormeubelen maakt een interieurplan dat volledig aansluit bij de visie van uw onderneming. Hierbij volgen we altijd de volgende stappen:

  1. Kennismakingsgesprek waarbij we uw wensen inventariseren.
  2. Opstellen van een eerste ontwerp door onze eigen ontwerpafdeling.
  3. Finetunen van het interieurplan.
  4. Opstellen van 3D-ontwerp, prijsopgave en planning.

Bekijk op onze projectenpagina diverse voorbeelden van kantoren waarvoor Desko Kantoormeubelen een interieurontwerp heeft opgesteld en kantoormeubelen heeft geleverd.

Eigen ontwerpafdeling

Uw bedrijfsvoering vormt samen met uw wensen de basis van het interieuradvies. Vragen waar u over na dient te denken zijn bijvoorbeeld:

  • Welke sfeer moet het kantoor uitstralen?
  • Wenst u een ruimte waar werknemers kort en informeel kunnen overleggen?
  • Heeft u een plek nodig voor de ontvangst van klanten?
  • Wilt u een speciale ruimte waar teams kunnen scrummen?

Na het bespreken van uw wensen, voorziet de ontwerpafdeling van Desko Kantoormeubelen u binnen 48 uur van een gratis interieurplan.

Ontwerpen van Desko

 

NISSAN
Bedrijfsrestaurant

 

CELIE PLANT
Kantoor

 

BORETTI
Kantoor

 

HOLLANDIA SERVICE
Kantoor

 
 

Profiteer van onze ervaring met projectinrichting

Desko Kantoormeubelen voorziet sinds 1952 bedrijven van kantoorinrichtingen. Hierdoor profiteert u van vele jaren kennis en ervaring. Zo voorzien onze interieurexperts u van advies over Europees aanbesteden, vergoedingen voor thuiswerkplekken, werkplekregelingen voor werkgevers en circulair inrichten.

Kantoormeubelen kopen, huren of leasen

De projectmanagers van Desko Kantoormeubelen managen uw project van a tot z. Nadat we u hebben voorzien van een compleet interieuradvies leveren we u wanneer u dit wilt direct de nieuwe of tweedehands kantoormeubelen. Beschikt u al over een complete kantoorinventaris en wilt u uw oude meubels hergebruiken? De ervaren meubelmakers van Desko Kantoormeubelen zijn gespecialiseerd in refurbished kantoormeubilair en maken uw bureaus, kasten en bureaustoelen weer als nieuw.

Kantoormeubelen huren

Wanneer u de inrichting voor een korte periode nodig heeft, is het huren van kantoormeubelen een interessante optie. Via onze offertepagina voor tijdelijke verhuur vraagt u binnen een paar minuten een offerte aan.

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Vraag een gratis interieurplan op door te bellen naar 020 480 1020 of een bericht te sturen naar [email protected]. Desko Kantoormeubelen voorziet u graag van interieuradvies voor uw kantoor!