Desko ontzorgt u!

Uw kantoor, bedrijf of instelling gaat verhuizen? Dan komt er heel wat op u af: een projectverhuizing of een bedrijfsverhuizing brengt veel voorbereiding, werk en risico’s met zich mee.

De verhuisservice van Desko neemt u graag alle zorgen rondom uw zakelijke verhuizing uit handen. Onze partner in zakelijke verhuizingen is verhuisbedrijf UTS Abbink, dé innovatieve bedrijfsverhuizer. Voor elke klus heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, ervaring, flexibiliteit en capaciteit. Geen verhuizing of logistieke uitdaging is te groot of te ingewikkeld.
 

UTS Abbink en Desko

Als organisatie hecht UTS Abbink net als Desko veel waarde aan de toekomst van nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Deze gedachte zit diepgeworteld in onze bedrijfsvoering en als organisatie richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen en betrokkenheid bij de samenleving. Veilig en milieuverantwoord werken dragen alle UTS medewerkers op het hart mee, want verbeteren begint bij jezelf. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, CO2-neutraal verhuizen, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben. Ondernemen is ten slotte veel meer dan alleen winst maken.